Baldai iš „Avito“ ir „AliExpress“: kaip tinklaraštininkas perdarė savo „nužudytą“ kapeikos dirbinį 53 m²: prieš ir po nuotraukų

  • Jun 08, 2021

Tinklaraštininkė Jekaterina Permyakova suprojektavo 53 m² ploto butą sau ir savo vyrui. Į buto pirkimą jie kreipėsi sąmoningai. Pasirinkimas atiteko stalinkai su aukštomis lubomis ir šešiais langais. Dizaino idėjos buvo paimtos iš „Pinterest“ ir įvairių interjero tinklaraščių.

  • viso ploto: 53 m²
  • Vieta: Novosibirskas
  • Namo tipas: stalinka pastatyta 1934 m
  • Lubų aukštis: 3m
  • Kambarių skaičius: du eurai
  • Biudžetas: 700 tūkst. rublių
  • Kas čia gyvena: jauna pora
  • Projekto autorius: Jekaterina Permjakova

Planavimas prieš ir po

Interjeras sukurtas remiantis „Scandi“ ir amžiaus vidurio stiliais. Renovacijos biudžetas buvo nedidelis - buvo galima sutaupyti „Avito“ ir IKEA baldų dėka, o virtuvės fasadai buvo įsigyti „Leroy Merlin“.
Pertvarkymas buvo susijęs tik su pertvara tarp svetainės ir virtuvės; ji buvo išmontuota, kad sujungtų erdvę.
Interjeras sukurtas remiantis „Scandi“ ir amžiaus vidurio stiliais. Renovacijos biudžetas buvo nedidelis - buvo galima sutaupyti „Avito“ ir IKEA baldų dėka, o virtuvės fasadai buvo įsigyti „Leroy Merlin“.

Svetainė

Svetainės zona pasirodė gana erdvi. Sienas puošė pilki dažai ir tapetai su geometriniu raštu. Ryškiai mėlyna kampinė sofa iš aksominio apmušalo buvo padėta palei vieną sieną, o priešinga - po televizoriaus zona. Televizijos spintelė rasta „Avito“. Ryškus akcentas buvo knygų spinta su stiklo durimis iš IKEA ir be pūkų kilimas ant grindų.

Svetainė prieš renovaciją
Svetainė po remonto
Svetainė po remonto
Svetainė prieš renovaciją

Virtuvė

Virtuvės komplektas buvo išdėstytas L formos. Jie atsisakė sieninių spintelių, apsiribojo atvira lentyna, pagaminta iš kietos pušies. Stalviršis buvo pratęstas ir atneštas prie palangės. Viena iš sienų buvo nudažyta skalūno dažais, kurie sukūrė neįprastą akcentą.

Virtuvė prieš renovaciją
Atnaujinta virtuvė
Valgomojo zona buvo įrengta prie sienos atbrailos. Valgomasis stalas atskiria virtuvę nuo svetainės. Jis buvo įsigytas „Avito“ už 1000 rublių ir restauruotas.
Virtuvė prieš renovaciją

Miegamasis

Ant miegamojo sienų jie derino pilkai mėlynus dažus ir tapetus su augaliniais motyvais. Spintelė iš IKEA buvo nudažyta sienų spalva, kad vizualiai „ištirptų“ erdvėje. Tai tarnauja kaip pagrindinė saugojimo sistema.

Prieškambaris

Koridorius pirmiausia buvo nudažytas pilka spalva, tačiau tada jie nusprendė pridėti spalvų ir naudojo dažus giliai mėlynu atspalviu. Kaip dekoro buvo naudojamos šeimos nuotraukos ir plakatai.

Vonia

Atnaujindami vonios kambarį, jie improvizavo - senos plytelės ant sienų buvo perdažytos, o lipnios PVC plytelės ant grindų buvo dedamos tiesiai ant ankstesnio. Viršutinė sienų dalis ir lubos buvo nudažytos pilkai. Panaši radiatoriaus spalva buvo pasirinkta. Senoji vonia buvo atkurta. Juodas maišytuvas buvo užsakytas „AliExpress“.

Vonios kambarys prieš atnaujinimą
Vonios kambarys po remonto
Vonios kambarys po remonto
Vonios kambarys prieš atnaujinimą

Užsiprenumeruokite „Fields“ kanalą, kad pirmasis pamatytumėte naujus įrašus. Įdomios nuomonės komentaruose yra laukiamos. Jei jums patiko medžiaga - patinka!

Facebook, „Instagram“, Susisiekia su