Kaip dizaineriai per rekordiškai tris mėnesius atliko stilingą 60 m² buto renovaciją

  • Jun 14, 2021

Dizaineriai iš įmonių grupės „Fundament“ suprojektavo 60 m² butą jaunai šeimai. Nuo remonto darbų pradžios iki jų pabaigos prireikė tik 3,5 mėnesio. Interjeras buvo pagamintas neoklasikinio stiliaus.

  • viso ploto: 60 m²
  • Vieta: Maskva
  • Namo tipas: Verslo klasės gyvenamasis kompleksas "Vavilova 4"
  • Kambarių skaičius: du eurai
  • Biudžetas: 2,3 mln. Rublių
  • Kas čia gyvena: jauna šeima
  • Dizaineriai: GC „Fundament“

Svetainė

Svetainėje ant grindų buvo paklota parketlentė. Daugiapakopės lubos buvo papildytos apšvietimu aplink perimetrą. Veidrodinė plokštė tapo akcentine apdailos detale. Siena už sofos buvo dekoruota lipdiniais, pastatant simetrišką raštą.

Valgomojo grupė buvo perkelta į langą. Valgomojo stalo kojos atkartoja skydo raštą. Mėlynos kėdės atskiedė neutralią interjero spalvų schemą.

Virtuvė

Porceliano keramikos dirbiniai buvo naudojami kaip grindų danga virtuvės zonoje. Komplektas buvo pastatytas U formos. Dalis stalviršio buvo išnešta į grindų sandūrą, tai padėjo toliau zonuoti erdvę.

Įmontuotas šaldytuvas buvo įdėtas į nišą šalia ventiliacijos kanalo, kad būtų sukurtas įprastas darbinis trikampis - laikymo, plovimo ir maisto ruošimo vietos. Žemas prijuostė yra stalo viršūnės tęsinys.

Miegamasis

Dalis kambario ploto buvo paimta kaip rūbinė. Pertvara su ja buvo dekoruota tapetais. Įėjimas buvo paslėptas už stumdomų durų.

Sieną už galvūgalio puošė minkštos plokštės ir veidrodžiai su auksiniais įdėklais. Ši technika padėjo vizualiai išplėsti kambario ribas. Sieninės žvakidės buvo tvirtinamos tiesiai į veidrodžio paviršių.

Prieškambaris

Spinta buvo įmontuota į nišą dešinėje nuo lauko durų. Jo veidrodiniai fasadai vizualiai padidina erdvę. Maža pakabinama konsolė buvo supakuota į priešingos sienos nišą. Lubas puošė krištolo sietynas.

Vonia

Vonios kambarys buvo dekoruotas šviesiomis spalvomis. Puošyboje buvo derinamas didelio formato porceliano akmens masės marmuras ir mozaika. Dušo zonoje buvo numatyta niša kosmetikai laikyti. Tualetas buvo įdėtas į priešingą nišą.

Užsiprenumeruokite „Fields“ kanalą, kad pirmasis pamatytumėte naujus įrašus. Įdomios nuomonės komentaruose yra laukiamos. Jei jums patiko medžiaga - patinka!

Facebook, „Instagram“, Susisiekia su